Lid worden

Wil je lid worden van onze hardloopvereniging? Je hoeft niet te wachten op onze eerstvolgende instroomcursus. Tussendoor instromen kan ook, mits je een duurloop van 5km aan kan. Kom gerust een kijkje nemen op dinsdagavond. De trainers zijn te herkennen aan de rode jasjes/shirtjes. We beginnen om 19.30 uur en starten vanuit partycentrum "Onder Ons" aan de Kerkpolderweg 8 te Delft. Stuur van tevoren even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jezelf hiervoor aan te melden.

Het lidmaatschap voor hardlopers kost 40 euro per half jaar. Daarbij krijg je korting als je deelneemt aan onze trimlopen. En uiteraard ontvang je ons clubblad de 'Klepper'. Klik hier voor het on-line inschrijfformulier.

Je kunt ook donateur worden, hieroor betaal je 20 euro per jaar. Hiermee steun je DIJC-Bertus, en ontvang je bovendien het clubblad de 'Klepper'.

Opzeggen
Opzeggen kan schriftelijk of per mail. De opzegging geldt per 1 januari of 1 juli en dient voor 1 december of 1 juni daaraan voorafgaand te worden gemeld. De opzegtermijn voor beide soorten lidmaatschap bedraagt 1 maand.

 

De voorwaarden voor het lidmaatschap zijn op te vragen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en zijn tevens hier te bekijken.