Nieuws

Kerkpolderloop 27 augustus 2017

Komende zondag is er uiteraard weer een Kerkpolderloop.

De locatie voor deze zondag is:

DIJC Bertus - Partycentrum OnderOns
Kerkpolderweg 8, 2625 EB Delft
www.dijc-bertus.nl

Tussenstand Lustrumklassement

De Kerkpolderlopen vinden alweer geruime tijd plaats. Het is een mooie opvulling van de zomervakanties, maar telt helaas niet mee voor het Bertus Lustrumklassement. Deze (Bertus- en Kwartaal-) lopen beginnen weer vanaf 24 september.

We hebben inmiddels wel een tussenklassement opgesteld onder alle deelnemers die al minimaal 2 keer deelgenomen hebben.
 
De koplopers zijn nu:
Bij de 10km:
- Snelste man (Bertus lid): Frank Visser, met een tijd van 41:26
- Snelste vrouw (Bertus lid): Felicie van Vree met een tijd van 52:18
- Meest constante loper/loopster: Pieter Buzing, 4,5 seconden deviatie
 
Bij de 5km:
- Snelste man (Bertus lid): Marcel Lavooy, met een tijd van 23:25
- Snelste vrouw (Bertus lid): Felicie van Vree, met een tijd van  23:25
- Meest constante loper/loopster: Ron Holling, 0,5 seconden deviatie
 
Wil je nog kans maken op een mooie prijs: zorg dat je geen loop meer mist! (je hoeft je niet apart in te schrijven, deelname gaat automatisch!)
Het eind-klassement wordt na de loop van 29 oktober opgemaakt.

Speciale zomer-trainingen 2017

Beste Bertuslopers,
Zoals afgelopen dinsdag gemeld (en jullie gemerkt hebben ;-)), is de tijd van de speciale zomer-trainingen weer aangebroken.
Dit zijn de data van de resterende speciale trainingen:
1 augustus - fiets/loop training (Kom zoveel mogelijk op de fiets naar club!!!!)
15 augustus - training op locatie: Delftse hout (details volgen)
22 augustus - Baantraining (inschrijven via info(at)dijc-bertus,nl -> er is slechts beperkt plaats!)
5 september - strandtraining (details volgen)
Op alle dagen waar de speciale training niet bij Onder Ons zal zijn, zal er alsnog wel getraind kunnen worden bij Onder Ons.
Bij vragen: schiet Bea, Marielle, Ruud of Sjoerd even aan.
Alvast veel plezier deze zomer!
Mvg,
De Technische Commissie

Keep fit! Doortrainen in de zomer bij D.IJ.C. Bertus

De competities zijn inmiddels voorbij. Veel teams van verenigingen zijn nog bezig met sportieve toernooien; thuis maar ook op het uit-veld. Daarna stoppen de trainingen en wacht men weer tot half augustus. In die tussentijd neemt de conditie in snel tempo af. Bij hardloopvereniging D.IJ.C. Bertus kun je doortrainen in de zomermaanden juli en augustus. Wekelijks is er een training op dinsdagavond. Je kunt voor in totaal €10 "aanschuiven"; bij Keep Fit! De trainingen starten om 19.30 uur vanaf Onder Ons, Kerkpolderweg . We trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers en lopen in het mooie recreatiegebied van Midden Delfland. In de zomer trainen we ook af en toe op een andere locatie. Dit kondigen we op de website en facebook aan. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook direct komen op een dinsdagavond in juli om 19.30 uur.

Lustrumklassement 20 jaar Bertus

DIJC-Bertus loopt dit jaar 20 jaar hard en daarom organiseren we in de periode van maart tot en met oktober 2017 een lustrumklassement. Alle lopers en loopsters die meedoen aan de maandelijkse Bertusloop en/of Kwartaalloop doen automatisch en gratis mee aan het lustrumklassement. Wil je echter in aanmerking komen voor een eindklassering in het klassement dan moet je wel 6 van de 8 lopen mee hebben gedaan. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën, wat voor prijzen dat blijft nu nog even geheim. De volgende categorieën zijn bedacht:

10 km lustrumklassement: • Snelste man • Snelste vrouw • Snelste Bertus loper • Snelste Bertus loopster • Meest constante loper/loopster • Meest gelopen kilometers

5 km lustrumklassement; • Snelste man • Snelste vrouw • Snelste Bertus loper • Snelste Bertus loopster • Meest constante loper/loopster • Meest gelopen kilometers

Vanaf zondag 26 maart 2017 starten we met het bijhouden van de prestaties van de lopers en loopsters voor het lustrumklassement. Doe gewoon mee met onze Bertusloop en onze Kwartaalloop iedere vierde en vijfde zondag van de maand om 11.00 uur vanaf Partycentrum Onder Ons. Je loopt een mooi parcours van 5 of 10 km door Midden Delfland. Lever aan het eind van de loop je finishbriefje in. Inschrijven kost €2 en voor Bertusleden €1,50. De uitslagen worden gepubliceerd op onze website: www.dijc-bertus.nl. Nog even de data: 26 maart 23 april (Een goede doel loop, de opbrengst is voor een goed doel!) 30 april (Kwartaalloop) 28 mei 25 juni 24 september 22 oktober 29 oktober (Kwartaalloop)